FEI och Uppsala universitet välkomnar till Controllerdagen 2021

Efter ett års uppehåll är Controllerdagen nu tillbaka, i år med ett tema som anknyter till den kris, turbulens och osäkerhet som har präglat de senaste 1,5 åren. Den 29 september samlas framgångsrika praktiker och forskare i Uppsala universitetshus för att utmana och ge perspektiv på styrning och verksamhetsutveckling. I år finns även möjlighet att delta online.

– FEI vill alltid bidra till utveckling inom det företagsekonomiska fältet och Controllerdagen är ett perfekt forum för utbyte av kunskap och erfarenheter. Det är också ett unikt tillfälle att knyta värdefulla kontakter i både näringsliv och offentlig sektor. Vi är även glada över att samarbeta med Uppsala universitet, säger Magnus Rolf, vd FEI.

Controllerdagen arrangeras av Ekonomistyrningsforum vid Uppsala universitet och riktar sig till alla som leder, driver och utvecklar organisationer. Under en heldagskonferens samlas landets främsta forskare och praktiker inom ekonomi- och verksamhetsstyrning för att diskutera aktuella ämnen. FEI är för sjunde året i rad stolt huvudsponsor.

Årets tema för Controllerdagen består av diskussionsämnen som ”Att leda i osäker terräng”, ”Att hantera komplexa samhällsutmaningar – organisera, styra och leda i samverkan” och ”Budgetering under pandemin – som att jaga slutet av regnbågen?”.

Läs mer om Controllerdagen 2021

Publicerat den 17 september 2021