Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

160 nya platser på FEI:s YH-utbildningar i höst

Myndigheten för yrkeshögskolan har presenterat resultatet av sin fördelning av extra utbildningsplatser på befintliga YH-utbildningar med start redan i höst. Denna förstärkta satsning på yrkeshögskolan görs i coronakrisens spår.

FEI tilldelades hela 160 nya platser på fem utbildningar.

– Vi är mycket glada över detta förtroende, säger Andreas Degerfeldt, verksamhetschef för FEI Yrkeshögskola. Söktrycket på våra utbildningar är högt, nu kan vi erbjuda platser även till de mest kvalificerade sökande som står på reservplats. Vi välkomnar givetvis också helt nya ansökningar från duktiga kandidater i hela Sverige.

De fem utbildningar som får ytterligare platser är Account Manager, Betongingenjör, Food & Beverage Manager, Kvalificerad Inköpare och Projektinköpare/Entreprenadingenjör.

Magnus Rolf, vd på FEI: – Vi bedriver sedan många år en högkvalitativ YH-verksamhet. Andreas och hans team gör ett fantastiskt jobb, alltid med fullt fokus på de studerande och deras framtid. Det är därför jätteroligt att i rådande läge få denna chans att erbjuda våra utbildningar till en ännu större skara. Vi ser fram emot att välkomna dem till FEI och att leverera riktigt bra och arbetslivsanknutna utbildningar genom vår FEIFLEX-modell.
Ansök här!

Publicerat den 2 July 2020

Senast på FEI

– Jag kände helt enkelt att jag befann mig i ett vägskäl arbetsmässigt och ville ta nästa steg i karriären. Då fick jag tips om utbildningen Fashion Management från Minna...

Läs mer

Edward Toscano flyttade till Sverige från Mexiko 2009 för att leva med sin svenska kärlek. Före det hade han erfarenhet från internationell försäljning och drivit eget företag. Den första tiden...

Läs mer

Även den här landslagssamlingen ser ut som den brukar. Inför EM-kval mot Ungern och Island väntar spelövningar, taktikupplägg kombinerat med videogenomgångar. Däremellan är fotbollsspelarna fria att disponera sin tid på...

Läs mer

+