Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

160 nya platser på FEI:s YH-utbildningar i höst

Myndigheten för yrkeshögskolan har presenterat resultatet av sin fördelning av extra utbildningsplatser på befintliga YH-utbildningar med start redan i höst. Denna förstärkta satsning på yrkeshögskolan görs i coronakrisens spår.

FEI tilldelades hela 160 nya platser på fem utbildningar.

– Vi är mycket glada över detta förtroende, säger Andreas Degerfeldt, verksamhetschef för FEI Yrkeshögskola. Söktrycket på våra utbildningar är högt, nu kan vi erbjuda platser även till de mest kvalificerade sökande som står på reservplats. Vi välkomnar givetvis också helt nya ansökningar från duktiga kandidater i hela Sverige.

De fem utbildningar som får ytterligare platser är Account Manager, Betongingenjör, Food & Beverage Manager, Kvalificerad Inköpare och Projektinköpare/Entreprenadingenjör.

Magnus Rolf, vd på FEI: – Vi bedriver sedan många år en högkvalitativ YH-verksamhet. Andreas och hans team gör ett fantastiskt jobb, alltid med fullt fokus på de studerande och deras framtid. Det är därför jätteroligt att i rådande läge få denna chans att erbjuda våra utbildningar till en ännu större skara. Vi ser fram emot att välkomna dem till FEI och att leverera riktigt bra och arbetslivsanknutna utbildningar genom vår FEIFLEX-modell.
Ansök här!

Publicerat den 2 July 2020

Senast på FEI

Mat har alltid har varit en stor del av Roberts vardag. Redan vid 20 års ålder tog han sin första anställning som kock på East i Stockholm. Men det var...

Läs mer

FEI tilldelades hela 160 nya platser på fem utbildningar. – Vi är mycket glada över detta förtroende, säger Andreas Degerfeldt, verksamhetschef för FEI Yrkeshögskola. Söktrycket på våra utbildningar är högt,...

Läs mer

Konsultchef Lisa Drevet, 45 år, ville jobba mer med människor. Med hjälp av HR-chefsutbildningen på FEI, kunde hon inleda en ny karriär som HR-generalist på samma arbetsplats.

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+