Ta vara på tiden – studera hemifrån med FEIFLEX

Många företag uppmanar just nu sina anställda att jobba hemifrån, begränsa resande och möten. Då är FEI:s innovativa modell för kompetensutveckling särskilt relevant. Med FEIFLEX kan kursdeltagare välja att delta på lektioner från hemmet eller kontoret.

Kursdeltagare på FEI har alltid möjlighet att göra ett val inför varje ny lektion. De kan komma till FEI:s lokaler eller välja att koppla upp sig från egen dator eller annan enhet. Vi kallar vår modell för FEIFLEX för att betona den flexibilitet som våra kunder får. FEIFLEX är en modern, smart och attraktiv lösning för både arbetsgivare och privatpersoner. Just flexibiliteten men även tidsvinster och lägre resekostnader uppskattas enormt av våra kunder.

FEIFLEX är särskilt bra när det händer saker i vår omgivning som vi inte kan påverka. Till exempel trafikproblem, sjuka barn, eller som nu, oro kring influensa och smitta. Kursdeltagare på FEI väljer hur de vill medverka och det finns ingen tidsgräns när de behöver bestämma sig. Ett tidigt beslut i god tid före lektionen eller ett snabbt i sista minuten om omständigheterna kräver – valfriheten är total!

Våra lärare är vana vid att fördelningen av deltagare mellan klassrummet och på distans varierar från gång till gång. Med hjälp av FEIFLEX-modellen skapar de en stimulerande lärmiljö där alla deltar aktivt och kommer till tals, oberoende av om de loggat in från köket hemma, arbetsplatsen eller valt att komma till klassrummet på FEI.

Se hela utbudet av FEIFLEX-kurser här

Publicerat den 13 March 2020