FEI:s riktlinjer gällande Coronaviruset

Uppdaterat 16 april 10:00

All undervisning sker på distans!

FEI följer Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer. Från och med onsdagen den 18 mars har all undervisning skett digitalt via FEIFLEX utan kursdeltagare på plats i våra lokaler. För att du ska uppnå lärandemålen i din kurs behöver du delta lika aktivt som om du vore på plats, vilket bland annat innebär användning av mikrofon och webbkamera.

Vår undervisningsverksamhet kommer att fortsätta som vanligt, både med stöd av vårt unika koncept FEIFLEX och utifrån allmänna rekommendationer.

Vad gäller examinationer och dess genomförande så kommer du att få detaljerad information inför respektive tentamen.

Är det första gången du använder FEIFLEX och behöver hjälp med tekniken för att komma igång, eller har andra frågor, är du välkommen att kontakta oss:

Tel: 010-410 59 00
Mail: help@fei.se

Teknisk support:
Tel: 010-410 59 40
Mail: support@fei.se

FEI följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer löpande, och uppdaterar informationen vid behov.

God handhygien är alltid A och O för minskad smittspridning

Det mest effektiva sättet att undvika att bli smittad och att smitta andra är att iaktta mycket god handhygien. Tvätta händerna grundligt med tvål och varmt vatten före måltid, vid mathantering och efter toalettbesök. Finns inte möjlighet till handtvätt kan handsprit vara ett alternativ.

Vidare är det viktigt att komma ihåg att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk samt att stanna hemma vid sjukdom. Dessa råd gäller generellt, men är bra att påminnas om.

WHO informerar här om hur du kan skydda dig själv och andra från smitta.

Vanliga frågor och svar kring Corona-viruset

Alla oroliga kan få svar på vanliga frågor från Folkhälsomyndighetens frågor och svar.

Publicerat den 10 March 2020