Välkommen till Controllerdagen 2020

INSTÄLLT! Den 23 april är det återigen dags för Controllerdagen vid Uppsala universitet, konferensen för de som arbetar med eller är intresserad av ekonomi- och verksamhetsstyrning. Här möts praktiker och forskare för att utbyta kunskaper och ta del av de senaste idéerna inom styrning- och verksamhetsutveckling. FEI är för sjätte året i rad stolt huvudsponsor.

– Vi vill bidra till företagsekonomisk utveckling och Controllerdagen är ett perfekt forum för idéutbyte och samtal. Det är ett unikt tillfälle att knyta värdefulla kontakter från såväl näringsliv som offentlig sektor, säger Magnus Rolf, vd FEI.

Controllerdagen är en heldagskonferens på Universitetshuset i Uppsala. I år berörs aktuella ämnen som Visualisering av stora datamängder för bättre beslutsfattande, Ledarskapets etik, Förändringsledning, Controlling och HR, Framgångsrik styrning av kommunal verksamhet, Budget och budgetering, och Att leda i osäker terräng.

– Det här är en uppskattad mötesplats där aktuella frågor med praktiska exempel blandas med teori och paneldiskussioner. Det är en stimulerande miljö som för praktik och forskning vidare, säger Einar Iveroth docent och universitetslektor på Uppsala universitet.

Dagen avslutas med traditionell sherrymottagning, snittar och guidad rundvandring i det anrika Kanslersrummet (i Universitetshuset).

Läs mer om Controllerdagens programpunkter: https://www.fek.uu.se/kalendarium/evenemang/?eventId=50454

Anmäl dig till Controllerdagen 2020 hos FEI och få 25 procent rabatt, ordinarie pris 2 750 kr (sista ansökningsdag är 13 april). Till anmälan!

Varmt välkommen!

Publicerat den 11 February 2020