Rekordmånga YH-deltagare på FEI i höst

FEI är glada över att få fortsatt förtroende att anordna yrkeshögskoleutbildning. Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) har i januari meddelat vilka ansökningar som har beviljats inför hösten 2020. Som ett resultat av årets tilldelning kan FEI erbjuda ett rekordstort antal utbildningsplatser. Sammanlagt kommer över 700 kursdeltagare att studera på FEI:s YH-utbildningar under det kommande läsåret.

Alla utbildningar ges i unika FEIFLEX-klassrum – det innebär många fördelar för den som väljer att studera på FEI. Rummen är utrustade med digital teknik som gör att det går att följa undervisningen på plats eller på distans med samma höga kvalitet i lärandet. Dessutom kan alla lektioner repeteras i efterhand. FEIFLEX ger enskilda YH-studenter stor frihet att lägga upp studierna för att passa den egna livssituationen.

Ansökningswebben för FEI:s YH-utbildningar öppnar i februari.

För mer information, kontakta Andreas Degerfeldt, verksamhetschef YH, 010-410 59 02, andreas.degerfeldt@fei.se

Publicerat den 15 January 2020