Halv 9 hos FEI – direktsända webinarier med aktuell kunskap!

Halv 9 hos FEI, är en ny serie kostnadsfria webinarier med aktuell och spännande kunskap inom FEI:s utbildningsområden. Alla är välkomna att delta genom att koppla upp sig med dator, platta eller mobil. Formatet är enkelt: en halvtimmes föreläsning följt av frågestund, totalt 45 minuter. Första tillfället är 10 april 2019.

– Våra duktiga föreläsare förmedlar de senaste idéerna på ett modernt sätt. Varje webinarium har ett eget tema, först ut är Digitaliseringens paradoxer, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Ta en morgonkaffe på kontoret eller koppla upp dig från kaféet. Med Halv 9 hos FEI, är du välkommen att börja dagen med inspiration. Under våren bjuder FEI på föreläsningar med intressanta föreläsare och aktuella ämnen.

– Föreläsningsserien inleds av Leon Caesarius, doktor i företagsekonomi, författare och forskare, som den 10:e april pratar om digitaliseringens paradoxer. Leon är en otroligt inspirerande och kunnig föreläsare så jag tror att många kommer uppskatta webinariet.

Just digitalisering är ett hett debatterat ämne – både dess fördelar och utmaningar. Föreläsningen tar diskussionen ett steg längre genom att försöka identifiera och beskriva de paradoxer som är förknippade med digitaliseringen.

– Ämnena som tas upp är kopplade till FEI:s kursutbud, presenterat av våra föreläsare som också är aktiva inom forskning. Under våren kommer vi ta upp ämnen såsom influencer marketing, agilt företagande och mycket mer. Vi hoppas detta kommer bli ett uppskattat inslag som sporrar till nya lärdomar, diskussioner, och kompetensutveckling, säger Magnus Rolf.

Halv 9 hos FEI ges med stöd av FEI:s nyutvecklade FEI FLEX-teknik, där föreläsare och deltagare från olika platser över världen träffas i ett digitalt klassrum.

Vårens schema

10/4: Digitaliseringens paradoxer. Föreläsare: Leon Caesarius, fil.dr och forskare. Läs mer och anmäl dig här.

23/4: Hur håller man ihop marknadskommunikationen i ett samhälle som glider isär? Föreläsare: Anders Parment, ekon.dr och forskare. Läs mer och anmäl dig här.

15/5: #samarbete – Ansvar vid influencer marketing – ny praxis på gång! Föreläsare: Advokat Katarina Ladenfors. Läs mer och anmäl dig här.

4/6: Det agila företaget. Föreläsare: Göran Nilsson, ekon.dr och forskare. Läs mer och anmäl dig här.

Läs om alla tillfällen under kategorin Event här på hemsidan.

Publicerat den 9 april 2019