”Välkommen till FEI i Malmö och utbildning på ett helt nytt sätt”

Nu inviger FEI helt nydesignade utbildningslokaler, komplett utrustade med FEI FLEX unika utbildningsteknik, på Hans Michelsensgatan 2 i Bylgiahuset i centrala Malmö.

– Vi startar filialen på direkt efterfrågan av kunderna. FEI har varit verksamma i Malmö i flera år, nu flyttar vi in i permanenta lokaler och kan erbjuda fler kunder i södra Sverige möjligheten att läsa våra kurser och lättare utveckla personliga nätverk, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

FEI använder varje dag de specialutrustade klassrummen som finns på alla av företagets utbildningsorter, både i Sverige och utomlands. De utgör grunden till FEI:s innovativa utbildningskoncept FEI FLEX.

– Samtliga klassrum i Malmö har utrustats med denna avancerade teknik med kameror, mikrofoner, stora skärmar och specialprogrammerade datorer. Det innebär att kursdeltagarna alltid kan välja mellan att studera online på distans eller komma till FEI:s lokaler.

De som väljer att förlägga studierna i de centralt belägna lokalerna erhåller fördelar som att träffa studiekamrater, bygga nätverk samt inte minst testa en ny och spännande utbildningsmiljö.

– Vår mångåriga samarbetspartner JOYN Studio har skapat ett designkoncept anpassat för FEI FLEX. Kombinationen av innovativ design och teknik i framkant väcker uppmärksamhet var vi än öppnar nya filialer. Nu har våra kunder i södra Sverige fått möjligheten att uppleva detta på plats, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

FEI:s utbud i Malmö inkluderar kurser inom flera ämnesområden samt utbildningen Fastighetsmäklare 120 hp. Utbudet av kurser och utbildningar kommer att fyllas på ytterligare under våren 2019!
.

Publicerat den 17 December 2018