Seminarium i Almedalen: Hur sätter vi igång flyttkedjan?

För att jämna ut det nuvarande bostadsbeståndet behöver vi bygga fler bostäder och sätta igång flyttkedjan – människor ska ha råd och möjlighet till en bostad som passar den nuvarande livssituationen. Hur ska det gå till, vilka blocköverskridande överenskommelser behövs och hur ska unga lättare ta sig in på bostadsmarknaden?

– Tillsammans med Fastighetsmäklarförbundet diskuterar vi i Almedalen frågan om ett jämnare bostadsbestånd. Här för vi också ett samtal kring vilka positiva effekter som skapas av att bygga bostäder, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Medverkar gör Martin Lindvall, samhällspolitisk chef Fastighetsägarna, Jonas Nygren, förbundschef Hyresgästföreningen, Björn Wellhagen, vd Mäklarsamfundet och Carolina Stegman, vd Fastighetsmäklarförbundet.

I panelen finns branschstarka profiler som aktivt arbetar för en mer effektiv bostadspolitik. Bostadsfrågan är en av vår tids viktigaste frågor, vi ser fram emot intressanta och givande samtal.

Seminariets titel: Rörlighet på bostadsmarknaden – hur sätter vi igång flyttkedjan?
Arrangör:
 FEI Företagsekonomiska institutet, Fastighetsmäklarförbundet.
Dag: 
2 juli 14.00–14.45.
Plats: 
Tunnbindaregatan 7.

 

Läs om FEIs tidigare år i Almedalen.

Publicerat den 29 juni 2018