Nu kan fastighetsmäklare läsa vidare till civilekonom

Tillsammans med Högskolan Väst erbjuder nu FEI möjligheten att läsa Civilekonom 60 hp och bygga vidare på tidigare utbildningsprogram Fastighetsmäklare, Marknadsekonom eller Redovisningsekonom.

– Kursen ger ytterligare kompetens inom det företagsekonomiska området, något som bland annat fastighetsmäklare värderar högt. Nu erbjuder vi en unik möjlighet med kompletterande utbildning som både deltagare och arbetsgivare efterfrågar, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Påbyggnadsutbildningen Civilekonom är på 60 hp och är tillgänglig för de som redan har examen från något av programmen Fastighetsmäklare 120 hp, Redovisningsekonom DFEI 120 hp eller Marknadsekonom DFEI 120 hp. Utbildningen leder till en filosofie kandidat-examen vid Högskolan Väst som uppfyller Civilekonomernas medlemskrav.

– För dig som har eller är på väg in i en chefsroll är detta en stor möjlighet. Med gedigna företagsekonomiska kunskaper och en välrenommerad akademisk examen kan du bidra strategiskt till företagets utveckling.

Studierna genomförs under cirka 17 månader parallellt med arbetet och kan läsas både på distans med FEI FLEX eller i kurslokalerna i Stockholm.

Publicerat den 9 maj 2018