”Med FEIs goda rykte var beslutet lätt”

När Therése Aldén, 41 år och grafisk projektledare från Länna söder om Stockholm, hittade FEIs YH-utbildning Corporate Events kände hon direkt, ”Det här är något för mig”. Bara några månader in på utbildningen hade Therése utökat sitt nätverk i branschen och ser med spänning fram emot den sex månader långa praktikperioden, LIA.

Varför valde du att gå FEIs YH-utbildning Corporate Events?

– Jag vill arbeta inom event- och mötesindustrin. När jag såg utbildningen på FEIs hemsida blev jag direkt intresserad av innehållet och med FEIs goda rykte var beslutet lätt.

Vad är bäst med utbildningen?

– Den är bred och berör många viktiga ämnen som jag kommer ha nytta av som eventprojektledare. Lärarna är yrkesverksamma inom event och kan branschen. De har mycket kunskap att dela med sig av som är aktuell och relevant, tillsammans med att de har ett stort nätverk vi kan ta del av! Den sex månader långa LIA-perioden, på ett och samma ställe, är en stor fördel för att lyckas få jobb inom branschen när jag är färdig.

Läs också: ”FEI hjälper mig uppnå mina drömmar”

Har utbildningen lett till något nytt?

– Jag studerar fortfarande men känner redan att jag har lärt mig mycket inom intressanta och relevanta ämnen för att kunna arbeta inom eventbranschen. Jag har också utökat mitt nätverk och lärt känna många nya vänner!

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Jag ser verkligen fram emot LIA-perioden och hoppas såklart att allt den kunskap jag fått under utbildningen ska öppna dörrar för att arbeta som eventprojektledare. Förhoppningsvis på en inspirerande och utmanande arbetsplats där mina nyfunna kunskaper sätts på prov!

Publicerat den 18 april 2018