FEI bjuder HR-alumner på kunskap och mingel

Den 15 mars samlas över 100 HR-utövare inom olika branscher, organisationer och åldrar när FEI bjuder på mingel och föreläsning. Alla har en sak gemensamt – de har någon gång gått FEIs HR-chefsutbildning.

– Vi vill vara med och bidra till det livslånga lärandet och utvecklingen för våra kursdeltagare, både nya och äldre alumner. Här är ett unikt tillfälle att bygga nätverk och träffa intressanta personer med liknande yrkesroll och utmaningar, säger Fredrik Edborg, affärsutvecklingschef på FEI.

I Bankettsalen på IVA Konferenscenter bjuder FEI på mat, bubbel och mingel, tillsammans med två föreläsningar. Så klarar ni GDPR med Katarina Ladenfors och #Metoo – vilka skyldigheter har arbetsgivaren med Ann Fagraeus.

– Det är två aktuella ämnen som är relevanta för våra alumner. FEI är på många sätt en mötes- och nätverksplats och vi ser fram emot att träffa alla igen. Vi vill hjälpa deltagarna att fortsätta hålla kontakten och bygga vidare på relationerna de bygger upp under tiden på FEI, säger Fredrik Edborg.

 

Var: Bankettsalen på IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16

När: Den 15 mars, kl. 15:00-18:00

Publicerat den 15 mars 2018