”Nu har jag nya arbetsuppgifter och högre lön!”

Efter FEIs kurs Lön III har Amber Arthor, 41 år från Åkersberga, fått både högre lön och nya arbetsuppgifter. Beslutet till vidareutbildning togs tillsammans med arbetsgivaren som också finansierade utbildningen.

Varför valde du att gå Lön III?

– Jag arbetar med löpande bokföring och ville vidareutveckla mig och börja arbeta med löneadministration. Tillsammans med min chef hittade jag FEIs kurs.

Vad var bäst med kursen?

– Läraren var superbra, väldigt kunnig och pedagogisk. Kursen var också rik på innehåll. Sedan ligger FEI centralt med fina lokaler, behaglig studiemiljö och trevlig personal!

Vad tyckte du om studieupplägget?

– Det var genomtänkt, även jag som aldrig arbetat med löneadministration tidigare hängde med utan problem. Studietakten var lagom och med många övningar vilket passade perfekt. Jag arbetade samtidigt som studierna vilket fungerade jättebra.

Läs också: ”Jag har redan nya planer för ekonomin i vårt företag”

Ledde kursen till något nytt?

– Ja, jag har fått nya arbetsuppgifter och löneförhöjning. Att få vidareutveckla sig är stimulerande och ger förnyad energi i arbetslivet.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– De är ljusa! Jag redan fått användning för de nya kunskaperna och har pratat med min arbetsgivare om att gå en bokslutskurs under nästa år.

Publicerat den 9 March 2018