FEIs YH-deltagare utvecklar helt ny kategori till Gyllene Hjulet

I över 20 år har Gyllene Hjulet belönat de bästa insatserna inom sponsring och events. I år har tävlingen fått en helt ny kategori, Årets studentkategori, där FEIs deltagare på YH-utbildningen Corporate Events är ansvariga för förberedelser och genomförande.

Med i projektgruppen är Liselotte Fondelius, Jannike Wennlund, Julia Nilsson, Nelly Olsson, Elina Ericsson, Ellinor Eklöf och Sandra Olander.

– Det känns fantastiskt, det tycker vi alla. Då detta är ett pilotprojekt får vi verkligen vara med och jobba från grunden till ett färdigt koncept som förhoppningsvis kommer bli ett återkommande tävlingsinslag, säger Liselotte Fondelius.

Studentkategorin är öppen för alla studerande inom event- och upplevelseindustrin, där lag inom 48 timmar ska skapa ett koncept utifrån en uppdragsbeskrivning.

– Vi kommer ansvara för marknadsplanen, budget, anmälningar och marknadsföring. Vi kommer också att fungera som supportgrupp under själva tävlingen.

Initiativtagare till studentkategorin är Lina Harbom Hedberg, frilansande projektledare inom event och lärare på FEIs Corporate Events-utbildning. Liselotte och hennes projektkollegor ser fram emot att få chansen att lyfta andra studenters kreativitet.

– Här vill vi visa att man redan som student klarar av större uppgifter. Det är glädjande att Gyllene Hjulet öppnar dörrarna och ger oss fria händer. Vi ser verkligen fram emot att vara med på Gyllene Hjulet-Galan 26 april, säger Liselotte Fondelius.

Här kan du läsa mer om Årets Studentkategori på Gyllene Hjulet.

Läs med om FEIs YH-utbildning Event Manager – Corporate Events.

FEIs YH-deltagare utvecklar helt ny kategori till Gyllene Hjulet
FEIs deltagare som sitter i projektgruppen.
Övre raden: Ellinor Eklöf, Julia Nilsson, Elina Ericsson, Nelly Olsson
Nedre raden: Liselotte Fondelius, Sandra Olander, Jannike Wennlund

Publicerat den 8 mars 2018