”Jag har läst flera kurser hos FEI”

Med målet att utvecklas som HR-chef gick Kajsa Ahlerup från Solna Diplomerad Personalvetare hos FEI. För Kajsa som tidigare har studerat på FEI och varit väldigt nöjd var personalvetarutbildningen inget undantag – den gav henne värdefulla, nya kunskaper. Studierna finansierade arbetsgivaren.

Varför valde du att gå utbildningen?

– För att få en bredare och djupare utbildning inom HR. Jag har redan läst flera kurser på FEI och visste att utbildningarna håller god kvalitet.

Vad var bäst?

– Utbytet med de andra deltagarna på utbildningen var en riktig höjdare, det var väldigt bra att kunna diskutera erfarenheter och problem med dem. Sedan var det också bra med olika lärare i varje ämne som kommer direkt från näringslivet och har olika praktiska erfarenheter. Studieupplägget med tentor blandat med inlämningsuppgifter gjorde det smidigt att arbeta samtidigt som jag studerade.

Läs också: “FEI har det bästa utbildningsupplägget för vidareutbildning inom HR”

Ledde den till något nytt?

– Ja, utbildningen gav mig mycket erfarenhet och en tydligare bild av hur och vad jag vill jobba med.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Jag satsar helhjärtat på att bli den absolut bästa HR-chefen!

 

Här hittar du hela FEIs utbud av utbildningar inom personal och HR.

Publicerat den 7 February 2018