Nina har läst Bokföring I: ”Det bästa är att du får arbeta mycket praktiskt”

Det var i mitten på 90-talet som Nina, 43 år, för första gången kom i kontakt med FEI. Hon drev en välrenommerad cateringfirma i Stockholm och behövde uppdatera sina ekonomikunskaper och gick då sin första kurs hos FEI. När hon sen ville läsa vidare inom redovisning, två decennier senare, var valet lätt. Det blev Bokföring I på plats hos FEI i Stockholm.

Varför valde du att gå bokföringskursen?

– Jag gick en kvällskurs hos FEI på 90-talet och blev väldigt nöjd. Jag gillade studiemiljön, atmosfären och det centrala läget. När jag bestämde mig för att utvecklas inom redovisning var valet lätt. Dessutom har FEI lyckats behålla sitt goda ryckte under alla år och fortsätter att vara en stark aktör på utbildningsmarknaden, det känns tryggt och seriöst.

Vad var bäst med kursen?

– Studieupplägget, att du får arbeta mycket praktiskt och nöta in kunskaperna genom att öva och öva. Jag hade också en oerhört kompetent lärare som hade en förmåga att entusiasmera och inspirera, det hade stor betydelse för mig.

Ledde kursen till något nytt?

– Ja, efter bokföringskursen började jag arbeta som redovisningsassistent på en redovisningsbyrå.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– De kunskaper och erfarenheter jag fått hos FEI kommer jag alltid kunna ha nytta av i framtiden. Planen är att fortsätta läsa Bokföring II och Bokföring III.

 

FEI har ett brett utbud av bokföring- och redovisningskurser. Här hittar du utbildningar och startdatum.

Publicerat den 1 februari 2018