”Mina nya kunskaper ger större trygghet i rollen som HR-handläggare”

Claudia Caballero Jonsson, 48 år från Åkersberga, har en passion för HR och att arbeta med människor. När arbetsgivaren gav henne möjligheten att studera Certifikat Personaladministration på FEI såg Claudia chansen att bredda kunskaperna och få större trygghet i arbetsrollen.

Varför valde du att gå kursen?

– Jag har jobbat som handläggare på Riksrevisionens HR-enhet i snart elva år men saknar formell utbildning inom HR. När de ville finansiera min kompetensutveckling valde jag Certifikat Personaladministration på FEI för att den gav mig lite av varje inom HR-området. Jag har tidigare gått en kurs på FEI och visste att utbildningarna håller en hög nivå.

Vad var bäst med kursen?

– Helheten som gav en god förståelse. Lärarna var jättebra, både kompetenta och pedagogiska.

Läs också: ”Att läsa på FEI är otroligt givande”

Ledde utbildningen till något nytt?

– Det känns som att jag har fått större förståelse för HR-arbetet på arbetsplatsen och har nu ett kvitto på mina kunskaper.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Då jag älskar att jobba med människor kommer jag fortsätta arbeta med HR. Mina nya lärdomar ger mig mer ansvar och en större trygghet!

FEI erbjuder en rad olika kurser och utbildningar inom HR-området.

Publicerat den 7 December 2017