”FEI hjälper mig uppnå mina drömmar”

Med drömmen om att en dag driva egen eventbyrå valde Liselotte Fondelius, 39 år från Solna, att läsa YH Corporate Events hos FEI. Redan efter sex månader känner Liselotte att utbildningen gett en bred insikt i det kommande arbetslivet och inspirationen att bli klar är högre än någonsin.

Varför valde du att gå YH-utbildningen?

– För att jag älskar att arbeta med människor. Jag har arbetat inom service hela livet och många gånger kommit i kontakt med eventbranschen, något som gjort mig helt såld. FEIs utbildning kommer hjälpa mig att nå mina mål.

Vad var bäst med utbildningen?

– Jag studerar fortfarande och har redan fått mycket inspiration och motivation. Kurserna har gett en bred och djup inblick i hur arbetslivet inom event kan se ut. Studieupplägget har varit noga planerat och lärarna engagerade och måna om att vi ska få en rättvis bild av branschen.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Att arbeta med event, drömmen är att i framtiden driva en eventbyrå. Och då FEI har många utbildningar som kan hjälpa mig bredda kunskaperna är jag öppen för att ta någon ny kurs efter examen.

Läs mer om FEIs YH-utbud här

Publicerat den 10 november 2017