”Nu är jag både tryggare och modigare i mitt ledarskap”

FEIFLEX var en stor hjälp för Mikael Lezdins, 30 år och bosatt i Karlstad, när han ville utveckla sina ledarkunskaper som vd för ett teknikkonsultföretag inom bygg- och fastighetsbranschen. Under 2016 blev företaget utsett till Gasellföretag och Mikael till Årets Unga vd, tack vare FEI FLEX hade han också tid att studera Scandinavian MBA, en internationell chefsutbildning som ger en masterexamen. Arbetsgivaren finansierade studierna.

Varför valde du att gå utbildningen?

– För att förbättra mina egenskaper som företagsledare och hålla mig uppdaterad om var vi befinner oss och försöka vara proaktiv i vart vi är på väg.

Vad var bäst med utbildningen?

– De kunniga föreläsarna och det dynamiska, flexibla sättet att genomföra utbildningen i ett virtuellt klassrum. De inspelade lektionerna som man i efterhand kan se när det passar efter sitt eget schema var helt enastående.

Studerade du på plats i Stockholm eller distans med FEIFLEX?

– En del i Stockholm men mest på distans med FEIFLEX, det passade min livs- och arbetssituation bäst. Det fungerade utomordentligt med bra underlag i form av presentationer. Allt material finns dessutom tillgängligt digitalt och man får bra återkoppling och lyhördhet från både föreläsare och kurskamrater.

Ledde utbildningen till något nytt?

– Absolut! Mitt ledarskap blev både tryggare och modigare, nu vågar jag i större utsträckning vara en innovatör som håller hårt i min integritet.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Jag vill tillsammans med mina medansvariga och nätverk skapa en hållbar arbetsplats med värme, glädje och engagemang. Det börjar med människor och slutar med människor. Första steget är att färdigställa min MBA-utbildning hos FEI.

Examen utfärdas av FEIs samarbetspartner London South Bank University.

Publicerat den 7 november 2017