Fulla klasser när höstens YH-utbildningar drar igång

Anmälningarna till FEIs yrkeshögskoleutbildningar ökar stadigt och idag läser cirka 500 kursdeltagare YH på FEI. Fem av sex YH-utbildningar är fullsatta inför höstens kursstarter.

– Det är roligt att våra utbildningar är populära. FEIs varumärke väger tungt på arbetsmarknaden, säger Bo Sundmark, verksamhetsansvarig för FEIs YH-utbildningar.

En majoritet av FEIs YH-utbildningar ges på distans, målsättningen är att hela YH-utbudet ska kunna studeras med distanskonceptet FEI FLEX. Praktiken är omfattande, cirka en tredjedel av utbildningstiden.

– Yrkeshögskolan är högaktuell i den politiska debatten där regeringen presenterat stora satsningar, med fler platser de kommande åren. YH är en högre utbildning som stärker svensk konkurrenskraft, vi är stolta över utbudet och kommer fortsätta satsa på YH-verksamheten.

En nyhet för 2017 är YH Redovisningskonsult som tidigt innan kursstart var fullsatt.

– Just redovisning är ett område som FEI har väldigt lång erfarenhet av, det är roligt att utbildningen är populär. Ett examensbevis från FEI öppnar många dörrar på arbetsmarknaden, säger Bo Sundmark.

 

Det här är FEIs YH-utbildningar

 

Läs mer om FEIs YH-utbildningar

Kontakta gärna oss på FEI om du har frågor eller vill ha råd, på e-post yh@fei.se eller telefon 08-545 137 91.

Publicerat den 12 October 2017