”Flexibla studier, otroliga lärare och certifiering”

Ett företag under utveckling och förändring gjorde att Jeanette Påhlsson, 32 år från Upplands Väsby, behövde bredda sina kunskaper. Svaret blev FEIs kursserie Lön I, II & III som arbetsgivaren betalade för. Jeanette valde även att tentera kurserna för att få FEIs Certifikat Lön – ett bevis på mycket goda kunskaper i löneadministration.

Varför valde du att gå kursserien?

– FEI hade ett intressant upplägg som dessutom erbjöd möjligheten till flexstudier.

Vad var bäst med kurserna?

– Bra studiemiljö och otroligt duktiga lärare med den kompetens som krävs för att lära ut ett komplext ämne på kort tid. Studieupplägget var kanon, det var lätt att kombinera utbildning och jobb.

Studerade du på plats i Stockholm eller på distans med FEIFLEX?

– Jag studerade på plats men uppskattade möjligheten att läsa på distans. Vi hade deltagare i gruppen som använde FEIFLEX och de var väldigt nöjda.

Ledde kurserna till något nytt?

– Då mitt företag hela tiden växer och vårt fackförbund förändrades hamnade vi mellan två avtal. De nya kunskaperna från utbildningen hjälper mig att få övergången att fungera väl både för arbetsgivare och anställda.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Målet är att fortsätta utvecklas. Jag tror att ny kunskap alltid är en viktig del av framtidsplanerna och det finns inga begränsningar för vad som går att uppnå. För tillfället har jag ingen kurs inplanerad men jag kan definitivt tänka mig att studera på FEI igen.

Publicerat den 22 maj 2017