”Det gick utmärkt att plugga och jobba samtidigt!”

Michael Khalil, 33 år från Farsta, studerade Lön II på plats hos FEI i Stockholm. Han tyckte att det var ett vinnande koncept att arbeta samtidigt som han studerade.

Varför valde du att gå just Lön II? 

– När jag började jobba som ekonomiassistent på RFSL för två år sedan ville jag utveckla min kompetens. Efter att ha letat runt efter rätt utbildning hittade jag Lön II hos FEI. Att kunna gå kursen samtidigt som jag jobbade var lockande. På så sätt gick det smidigt att studera samtidigt som jobbet flöt på som vanligt och jag slapp komma efter med arbetsuppgifterna.

Hur gick det att plugga och jobba samtidigt?

– Det gick jättebra! Jag behövde bara vara borta från jobbet några få dagar. Min arbetsgivare och jag delade på kurskostnaden.

Vad var bäst med kursen? 

– Lärarna och studieupplägget. Det var bra och nyttig kunskap som levererades på ett lättsamt sätt.

Ledde utbildningen till något nytt? 

– Ja, jag fick lära mig många saker som till exempel vilka regler som gäller för semester, föräldraledighet och tjänstledighet. Väl tillbaka på jobbet igen var det tydligt vilken nytta kursen gett mig när det gällde att hantera de nya arbetsuppgifterna.

Publicerat den 26 April 2017