Välkommen till FEIs nya webb

FEI lanserar nu en helt ny webb som gör det enklare för besökare att ta del av både kurser och utbildningar. Webben är framtagen av en intern arbetsgrupp i samarbete med webbdesigner William Hesseldahl och digitalbyrån Brandson.

– FEI ligger i framkant inom digitala utbildningslösningar och har planerat för en uppdaterad webb senaste året. Stil, gränssnitt och teknik förändras över tiden, vår webb måste hänga med och ge aktuell information på ett intressant sätt, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Den nya, responsiva webben förenklar användargränssnittet och gör det lättare att boka och hitta information om kurser både via dator, mobil och surfplatta.

– Förutom att den nya webben är väldigt snygg, så bokar våra kunder i större utsträckning kurserna direkt via webben. Nu kan alla ännu enklare komma rätt i kurs- och programutbudet och även ta del av vad som händer på FEI.

Den interna arbetsgruppen på FEI har tillsammans med William Hesseldahl och digitalbyrån Brandson tagit fram ny design, ny teknik och struktur.

Publicerat den 14 February 2017