Frukostseminarium 19 januari: Digital Transformation

Välkommen att starta 2017 i digitaliseringens tecken. Den 19 januari bjuder FEI in till frukostseminarium om Digital Transformation, ett begrepp som är spännande och fullt av möjligheter. Över en kaffe och frukostmacka lyfter vi blicken för att se vilka utmaningar och möjligheter digitaliseringen innebär för både företag och individer.

– Seminariet är öppet för alla som är nyfikna på digitaliseringen och vill veta mer om den nya kursen Certifikat Digital Transformation. Här ger vi spännande insikter i den digitala verkligheten och en chans att lära sig mer om smarta sätt att arbeta på med hjälp av nya digitala verktyg, säger Petter Hanberger, kursansvarig för FEIs kurs Digital Transformation och digital strateg på Hello Future.

Frukostseminariet hålls i FEIs lokaler på Kammakargatan 10 i Stockholm och är tillgängligt via mobil, surfplatta eller dator med FEI FLEX. Anmälan sker på länken nedan och är kostnadsfritt.

När: 19 januari 2017, kl. 08.30 – 09.30

Var: Kammakargatan 10 Stockholm eller digitalt via FEI FLEX

Anmäl dig här

Läs mer om Certifikat Digital Transformation

Publicerat den 12 januari 2017