Ny kurssstart: påbyggnadsutbildning för Yh-studenter leder till universitetsexamen

Ny kursstart 27 januari 2014: Påbyggnadsutbildning till BA (Honours) in Business Management. FEI erbjuder sedan i höstas en påbyggnadsutbildning för den som har examen från en tvåårig yrkeshögskoleutbildning.

 

Sedan i höstas erbjuder FEI en påbyggnadsutbildning som leder till akademisk examen BA (Honours) in Business Management genom samarbete med London South Bank University.

Det är en fin möjlighet för den som vill skaffa sig kvalificerade kunskaper i affärsmannaskap, företagsekonomi och strategifrågor med tanke på en framtida chefsposition. Studierna kan bedrivas på heltid under ett år eller på deltid parallellt med arbetet under två år.

Utbildningen genomförs helt på engelska via FEI FLEX, det vill säga undervisning i Stockholm och online för deltagare från hela Sverige.

Stor efterfrågan gör att vi erbjuder ett nytt starttillfälle i januari 2014. Vi välkomnar nu ansökningar från dig som vill göra en utbildningssatsning, vare sig du har gått din Yh-utbildning hos oss på FEI eller på annat håll.

Välkommen att läsa mer. Klicka nedan för att komma till heltidsvarianten (ett år) respektive deltid (två år parallellt med arbetet).

Magnus Rolf
Vd

[button href=”https://www.fei.se/kurs/ba-honours-business-management-1-year-full-time” text=”Läs mer om heltidsstudier”].

[button href=”https://www.fei.se/kurs/ba-honours-business-management-2-years-part-time” text=”Läs mer om deltidsstudier”]

Publicerat den 4 November 2013