Försäkringsförmedlarna vinnare på digitalisering av utbildningar

Att hålla sig uppdaterad på nya lagar och regler är nödvändigt för alla som arbetar med försäkringsförmedling. Digitaliseringen har skapat nya möjligheter för hela branschen. I våras startade FEI kurser i sakskade-, personskade- och livförmedling för försäkringsförmedlare – samtliga kurser genomförs med FEIs On Demand-koncept, videoinspelade lärarföreläsningar tillgängliga för deltagarna när och var som helst. 

 

Nu kommer försäkringsförmedlarna enkelt och smidigt kunna ta del av alla nödvändiga kunskaper för att ge bästa tänkbara rådgivning samt inför kunskapstest och licensiering hos InsureSec. Tack vare FEIs On Demand-koncept får deltagarna större frihet i sina studier.

– Utvecklingen av digitala utbildningslösningar som FEIs, där deltagarna har möjlighet att effektivt ta till sig nya och aktuella lagar och regler på distans är mycket bra. Det ger företag och utövare möjligheten att hålla sina kompetenser vässade, vilket hjälper dem vara mer konkurrensmässiga och i större utsträckning hjälpa sina kunder, säger Robert Dahlström, ansvarig för FEIs försäkringsförmedlingsutbildningar och branschaktiv jurist.”

De stora vinnarna i digitaliseringen är enligt Robert mindre försäkringsförmedlare.

– Enskilda förmedlare eller små företag har inte alltid resurser eller tid för kompetensutveckling. Med digitaliserade utbildningar kan de hålla sig konkurrensmässiga och lätt ta del av information och effektiv utbildning när det passar dem. Digitaliseringen har gjort det möjligt att enkelt hålla sig uppdaterad när nya lagar och regler uppkommer.

Läs mer om FEIs försäkringsförmedlingsutbildningar här.

Publicerat den 29 september 2016